Σε αυτό το όμορφο ανακαινισμένο κελάρι μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα κρασιά από τις Κυκλάδες και τα νησιά του Αιγαίου. Μια σημαντική παράδοση κρασιού έχει αναπτυχθεί σε αυτά τα νησιά καθ ‘όλη τη διάρκεια των αιώνων. Το μαλακό μεσογειακό κλίμα σε συνδυασμό με το βραχώδες έδαφος και το συνεχές αεράκι που ονομάζεται “μελτέμι” που φυσάει απαλά κατά περιόδους, σε μεγάλο βαθμό σε άλλους, παρέχει μοναδικές συνθήκες καλλιέργειας σταφυλιών. Εξαιρετικές ποικιλίες σταφυλιών, όπως τα Aedani, Asirtiko, Athiri, Monemvasia ή Malvazia, Mandilaria, Blegleri, Mavromoschato, Rodomousi και Σταυροχώτιο, χρησιμοποιούνται από τοπικούς οινοπαραγωγούς για την παραγωγή καλαίσθητων και πολύχρωμων λευκών και ερυθρών κρασιών. δοκιμάστε διαφορετικές γεύσεις και ρυθμίστε τη φαντασία σας ελεύθερη να ταξιδέψετε ανάμεσα σε πολλά νησιά του Αιγαίου, έχοντας μια ιδιωτική συνεδρία γευσιγνωσίας κρασιού. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιό σας, στο εστιατόριο Barbarossa ή μπορείτε να το πάρετε μαζί σας πίσω στο σπίτι σας, σαν μέρος μιας αξέχαστης εμπειρίας…